>> Single/Twin Screw Extruder Pelletizing Line

EVA Granül Hattı丨EVA Ekstrüder丨EVA Granül Makinesi丨EVA Pelet Makinesi丨EVA Pelet Yapım Makinesi

 EVA peletleri üretim hattı, tüm üretim hattı olarak malzeme karıştırma, taşıma, besleme, ekstrüzyon, hava soğutma, silo içerir. Yüksek etkili üretim ile yarı otomatik sürekli operasyondur. Seçenekler için çeşitli çıkış kapasitesi üretim hatları mevcuttur, daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin.

 

EVA granülasyon hattı aşağıdaki ekipman birimlerini içerir:

 

1. DİSPERSİYON KNEADER: DİSPERSİYON KNEADER EVA hammaddesini, kauçuk ve plastik malzemeleri ve diğer katkı maddelerini karıştırmak için kullanılır, malzemeleri mükemmel bir dispersiyonu yapmak ve ekstrüderle beslenmeden önce iyi dağıtılmış hale getirerek son EVA bileşiğinin iyi kalitesini sağlamak üretilmiş.

                    

2. Kova Konveyörü: Bu kova konveyörü Hazır karıştırma malzemesini EVA ekstrüderinin (EVA pelletizer) besleme haznesine gönderin.  

                 

3. EVA EXTRUDER: Konveyör EVA karışımını ekstrüder'e aktardıktan sonra, EVA ekstrüder EVA bileşiğini (peletler) yapacak.

               

4. Hava üfleyicisi ile cennetkugal siklonlar: EVA peletlerini soğutmak için.

                

5. Titreşimli Ekran: Titreşimli ekran, siklonlardan sonra EVA peletlerini daha da soğutur ve toz veya niteliksiz boyutları iyi EVA peletlerinden ayırır.

               

6. Karıştırma Makinesi: EVA peletlerini eşit olarak karıştırılmış, depolama kutusu olarak kullanılmış ve son pakete hazır hale getirebilir.

               

       

TEL:0086-25-52631617 FAX: 0086-25-52631876  E-mail:info@nanjingmixer.com  
 2008-2024 Copyright ©  Nanjing Mixer Industrial Co., Ltd. All Rights Reserved
 
Message Board

Nanjing Mixer Industrial Co., Ltd.

感谢留言 我们会尽快与您联系 关闭 Send